Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Lær Enneagrammet at kende

Kan du genkende din type?
Når du stifter bekendskab til Enneagrammet, kan du sandsynlighedsvis genkende aspekter fra hver type hos dig selv.

Din personlighed indeholder også utallige facetter og en enorm kompleksitet – mere end en enkelt typologi på nogen måde kan rumme.

Men der er som regel en type, der falder mere i øjnene end de andre og derfor vil du med rimelighed kunne sige: ”Det er min type”.

Pointen ved at bruge typebestemmelser er absolut ikke at sætte nogen i bås, men snarere hjælpe sig selv og andre med at genkende deres ubevidste vaner og handlemønstre, i den personlige udviklings tjeneste.

Når man først for bevidstgjort sit adfærdsmønster, er man ikke længere fuldkomment bundet af det – faktisk får man større frihed til at forandre det (eller i det mindste arbejde aktivt med det), hvis man gerne vil.

Sidst opdateret 26/04-2021.

Køb "Kender du typen" og åben op til Enneagrammets store visdom.
Pris: 250,-

Henover 10 afsnit bliver du introduceret til Enneagrammets 9 personlighedstyper, hvor du med garanti, får nye indsigter og en bedre forståelse af, hvorfor du (og alle dem du kender) har en bestemt adfærd og måde at være på i livet.

Enneagrammet er en typologi (persontype-værktøj), der ikke blot skelner mellem nogle udbredte individuelle menneskelige adfærdsmønstre. Enneagrammet går dybere og fortæller hvilken psykisk drivkraft, der ligger bag vores adfærd.

Når vi kan penge på de psykiske drivkrafter der bestemmer vores adfærd, så kan vi hurtigt blive klogere på de bagvedliggende tanker og følelser, der skaber vores adfærd. Og med de indsigter. kan vi begynde at forandre den måde vi vælger at leve vores liv på.