Kursusoversigt

Parterapi med Kirsten & Steen

Køb "Parterapi med Kirsten & Steen"
Pris: 250,-

Parforhold og kærlighedsrelationer er noget af det mest fantastiske, vi kan tilføre vores liv

Det rigtige parforhold kan tage os på en fortryllende livsrejse, hvor vi sammen åbner op for al det guddommelige, som livet har at tilbyde: Rejser, børn, latter, oplevelser, hygge, udvikling, støtte osv.

Men, det er dog de færreste (uanset mængden af oprigtig kærlighed) der kan leve i et sundt forhold, uden hverdagens uundgåelige dramaer.

Vi er nemlig to helt unikke personer, der samskaber et helt unikt forhold.

Vores opvækst og vores fortid har sat nogle kraftige identitetsstreger i os – og på godt og ondt reagerer vi ud fra det vi ved og har lært gennem vores liv.

Der er ikke et sted, hvor vi kan være mere ærlige end sammen med vores partner. Derfor er det også vores partner, som får al det bedste – men så bestemt også det værste af os.

NU skal I dog bare høre! Det værste af os og hverdagens uundgåelige dramaer er nemlig brænde til kærlighedens bål – hvis vi vælger at smide brændet i ilden.

Al det bedste materiale for udvikling af os individuelt – og som par – ligger nemlig i vores kontroverser. Her kan vi lære mere om vores partner og os selv, end i noget andet.

Det er dette potentiale, som vi på vores 6 workshops forsøger at omdanne fra frustration til kærlighed.

På hver af de 6 workshops laver vi små oplæg og der vil være par-øvelser. 

Episode #1 Kommunikation
Session #2 Tilknytning & Parforhold
Session #3: Derfor har du fundet den rigtige
Session #4 Utroskab
Session #5 Seksualitet
Session #6 Tantra