Kursusoversigt

Slip Sjælen Fri

Køb "Slip Sjælen Fri"
Pris: 250,-

Chakra-systemet er en tusinder af år gammel model fra Østen til at forstå os selv og vores udvikling, ligesom den noget yngre udviklingspsykologi er det i vesten.

Tess kombinerer i denne programserie den østlige og den vestlige udviklingsforståelse og giver dig, i chakra-systemet, et redskab til at navigere i din personlige og spirituelle udvikling.

Arbejdet med chakra-systemet giver os en model til at forstå os selv og hvordan vi har det. Derfor kan vi bruge det som redskab til vores egen personlige og spirituelle udvikling

På "Slip sjælen fri" bliver du først og fremmest introduceret til chakra-systemet, chakra efter chakra, modul efter modul. Vi beskæftiger os i denne programserie om de 7 hovedchakra.

Introduktion til chakra-systemet

Det første afsnit er en introduktion til de 7 chakras og til chakrasystemet som en østerlandsk udviklingsmodel der bliver forklaret og sat overfor den vestlige udviklingsspykologi.

De 3 nederste chakras

De 3 første (og nederste) chakras udgør grundbasen for hvordan vi har det i livet. Du bliver introduceret til rodchakraet, harechakraet og solar plexus-chakraet.

Rodchakraet (1. chakra)
Harachakraet (2. chakra)
Solar Plexus-chakraet (3. chakra)

De 4 øvre chakras

De 4 øvre chakras, indeholder bl.a. vores empati, intuition og kreative udfoldelse. De 4 chakras er hjertechakraet, halschakraet, tredje øje-chakraet og kronechakraet.

Hjerte-chakraet (4. chakra)
Hals-chakraet (5. chakra)
Pande- og Krone-chakras (6. og 7. chakra)