Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Chakra-systemt

Hvert chakra har/er et energicenter i kroppen, det første center starter fra bunden af rygsøjlen og det sidste befinder sig ved toppen af hovedet.

Hvert energicenter er forbundet til en af kroppens hovedkirtler og arbejder sammen med det endokrine system om at holde kroppen i balance, også kaldet homøostase.

Arbejdet med chakra-systemet giver os en model til at forstå os selv og hvordan vi har det. Derfor kan vi bruge det som redskab til vores egen personlige og spirituelle udvikling.

Køb "Slip Sjælen Fri"
Pris: 250,-

Chakra-systemet er en tusinder af år gammel model fra Østen til at forstå os selv og vores udvikling, ligesom den noget yngre udviklingspsykologi er det i vesten.

Tess kombinerer i denne programserie den østlige og den vestlige udviklingsforståelse og giver dig, i chakra-systemet, et redskab til at navigere i din personlige og spirituelle udvikling.

Arbejdet med chakra-systemet giver os en model til at forstå os selv og hvordan vi har det. Derfor kan vi bruge det som redskab til vores egen personlige og spirituelle udvikling

På "Slip sjælen fri" bliver du først og fremmest introduceret til chakra-systemet, chakra efter chakra, modul efter modul. Vi beskæftiger os i denne programserie om de 7 hovedchakra.